Пореден екшън, този път драматичен, се е  разиграл вчера в

...
Пореден екшън, този път драматичен, се е  разиграл вчера в
Коментари Харесай

Криминален мъж запали къщата си край Карлово, гърмяха боеприпаси и пушки

Пореден екшън, този път трагичен, се е  разиграл през вчерашния ден в карловското село Каравелово, разказаха местни хора. Недялко Комитов, у който служителите на реда съвсем всяка година намират муниции и противозаконни пушкала, очевидно откраднати от ВМЗ Сопот, където преди време Недялко е работил, е запалил къщата си, оповестява Блиц. 

Огънят лумнал от навеса, под който Комитов варял ракия в котел. Започнали да гърмят скрити муниции, по-късно стихията обхванала и 100-годишната кирпичена къща на възрастния мъж. Домът на Недялко е изпепелен до основи, за благополучие жена му е била на открито, върнала след, като към този момент всичко горяло. Пристигналите огнеборци не могли да спасят къщата, макар напъните си. 

Изгоряло е и прасето, и овошките, останали са единствено дуварите, описаха още нашите източници. Докато къщата е горяла, е било като на война-гърмели са и скрити по тавана муниции. Комитов е откаран в пловдивска болница с изгорена ръка. Семейството има апартамент в Сопот, евентуално ще се пренеса да живее там. 

Комшиите са се изправили на нокти от гърмежите, те не един път са алармирали за странните увлечения на мъжа. Имал навика да вади оръжие и да заплашва с него. Вчера поради високите температури от огъня е било изключено електричеството им, интернета също е бил с проблеми.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР